имам алфа гтв.счупено е на единият халоген стаклота.някои да знае каде в бургас могат да ми го направят или колко струва нов и откаде мога да си го купя .мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си намеря халоген
Collapse
X
-
Ми едно момче продаваше на скоро GTV на части, ма май са трийнали темата. Удара е бил от лявата страна и мисла му е здрав тоя дет ти трябва. Тва му е номера 0896410406 косъо от Софияlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNoМи едно момче продаваше на скоро GTV на части, ма май са трийнали темата. Удара е бил от лявата страна и мисла му е здрав тоя дет ти трябва. Тва му е номера 0896410406 косъо от СофияAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Лошото е, че по автоморгите в Бургас няма никакви GTV-та. Във "Франц" проверявай отвреме навреме, казаха ми, че може да излезе нещо.
И малко офф: Радвам се да срещна най-накрая още един колега с GTV от Бургас. Може да сме се засичали някъде, защото никак не са малко GTV-тата тук, но във форума - ти си втория май.
Comment
-
Мда, аз бях, и на отиване, и на връщане..А вчера те видях и пред сладкарничка Неделя
Аз бях и в сервиза. Смених предни носачи с биалетка и два маншона. Наистина изсипах много пара, ама работата стана отлична!Скоро пак трябва да ги навестя и да разгледат задницата...
Абе защо не се обади поне в сервиза като ме видя?
Comment
-
вчера не може да си ме видял щото от понеделник колата ми е в сервиз.номерат ми на колата е 7002 нещо си ме припознал.ама на новата поща бях аз. като бях в сервиза теб те нямаше там.само колата.маи си си дал последните пари от портфеила.само недеи да ходиш в алфа сервиз там режат глави.още като си я купих преди 5 месеца отидох при тях и ми взеха 1500лв.направо ме обрахалALFA ROMEO GTV 1999г, MAZDA 2 - 2009г, FIAT RITMO 1983г - смъртоносна надпревара
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovЛошото е, че по автоморгите в Бургас няма никакви GTV-та. Във "Франц" проверявай отвреме навреме, казаха ми, че може да излезе нещо.
И малко офф: Радвам се да срещна най-накрая още един колега с GTV от Бургас. Може да сме се засичали някъде, защото никак не са малко GTV-тата тук, но във форума - ти си втория май., значи колегата се пада трети
Comment
-
Първоначално публикувано от Georgi Petrovвчера не може да си ме видял щото от понеделник колата ми е в сервиз.номерат ми на колата е 7002 нещо си ме припознал.ама на новата поща бях аз. като бях в сервиза теб те нямаше там.само колата.маи си си дал последните пари от портфеила.само недеи да ходиш в алфа сервиз там режат глави.още като си я купих преди 5 месеца отидох при тях и ми взеха 1500лв.направо ме обрахал
Comment
Comment