Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да си намеря халоген

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не мога да си намеря халоген

имам алфа гтв.счупено е на единият халоген стаклота.някои да знае каде в бургас могат да ми го направят или колко струва нов и откаде мога да си го купя .мерси
    ALFA ROMEO GTV 1999г, MAZDA 2 - 2009г, FIAT RITMO 1983г - смъртоносна надпревара

аз съм си запазил един ляв при колега от форума.
    На теб кой ти трябва?

П.С. моля те пиши заглавията на Кирилица също
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

десен халоген ми трябва
      ALFA ROMEO GTV 1999г, MAZDA 2 - 2009г, FIAT RITMO 1983г - смъртоносна надпревара

Comment

Ми едно момче продаваше на скоро GTV на части, ма май са трийнали темата. Удара е бил от лявата страна и мисла му е здрав тоя дет ти трябва. Тва му е номера 0896410406 косъо от София
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
          Ми едно момче продаваше на скоро GTV на части, ма май са трийнали темата. Удара е бил от лявата страна и мисла му е здрав тоя дет ти трябва. Тва му е номера 0896410406 косъо от София
          именно неговия ляв ще взема аз....десния го няма....счупено е там...
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Лошото е, че по автоморгите в Бургас няма никакви GTV-та. Във "Франц" проверявай отвреме навреме, казаха ми, че може да излезе нещо.

И малко офф: Радвам се да срещна най-накрая още един колега с GTV от Бургас. Може да сме се засичали някъде, защото никак не са малко GTV-тата тук, но във форума - ти си втория май.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

мерси за информацията момчета

Comment

преди няколко дена до новата поща си слагах музика.ти ли ми свирна тогава.имам сащия цвят като твоита.а ония ден беше в шампиона на москва и остави в сервиза 240 лв.

Comment

Мда, аз бях, и на отиване, и на връщане.. А вчера те видях и пред сладкарничка Неделя

Аз бях и в сервиза. Смених предни носачи с биалетка и два маншона. Наистина изсипах много пара, ама работата стана отлична! Скоро пак трябва да ги навестя и да разгледат задницата...

Абе защо не се обади поне в сервиза като ме видя?

Comment

вчера не може да си ме видял щото от понеделник колата ми е в сервиз.номерат ми на колата е 7002 нещо си ме припознал.ама на новата поща бях аз. като бях в сервиза теб те нямаше там.само колата.маи си си дал последните пари от портфеила.само недеи да ходиш в алфа сервиз там режат глави.още като си я купих преди 5 месеца отидох при тях и ми взеха 1500лв.направо ме обрахал

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
                      Лошото е, че по автоморгите в Бургас няма никакви GTV-та. Във "Франц" проверявай отвреме навреме, казаха ми, че може да излезе нещо.

И малко офф: Радвам се да срещна най-накрая още един колега с GTV от Бургас. Може да сме се засичали някъде, защото никак не са малко GTV-тата тук, но във форума - ти си втория май.
                      Мисля че бях първия във форума от Бургас , значи колегата се пада трети

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от Georgi Petrov
                        вчера не може да си ме видял щото от понеделник колата ми е в сервиз.номерат ми на колата е 7002 нещо си ме припознал.ама на новата поща бях аз. като бях в сервиза теб те нямаше там.само колата.маи си си дал последните пари от портфеила.само недеи да ходиш в алфа сервиз там режат глави.още като си я купих преди 5 месеца отидох при тях и ми взеха 1500лв.направо ме обрахал
                        Къв е тоя алфа сервиз в Бургас ?

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

точно до гробищата до петрола

Comment

Мда, на Шампиона пичовете пипат много точно
                            kalvach, ти ли си с черното GTV, което онзи ден гонихме аз с моето и един авер с бял голф-3?

Comment

Аaaa незнам може и аз да съм бил. Аз съм с кърджалийска регистрация, но доста често съм в бургас.

Comment

Working...
                              X